Butik Nyheder VinFirmaer VinAuktion VinTesten Din Vink�lder
Blog Forum & Chat Vinens ABC Kalender VinForum Klub J�rgen M�nster om Vin
vin
vinensabc.gif

  ForsideVinens ABCVinleksikon

Vinens ABC

Vinleksikon
Vinproduktion
Druetyper
�rgange
Syv p�lidelige r�d
Opbevaring/lagring
Hvorn�r skal vinen drikkes?
Den rigtige temperatur
Mad og Vin
Hvordan opbygges en god vink�lder?
En Primeur 1999


Argentina
Australien
Chile
Frankrig
Italien
New Zealand
Spanien
�steuropa

 


VinForum Vinleksikon
A   B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M   N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y   Z  Æ  Ø  Ã…
Forrige N�ste
Tilbage til listen
Resultat 55 af 109
Chianti
Vin fra Toscana i Italien. Et meget kendt, men også misbrugt navn. Tænk bare på bastflaskerne... Området har den højeste italienske klassifikation DOCG. Vinene fremstilles især på Sangiovese og Canaiolo og de bedste er fremragende vine. Det bedste område i Chianti er Chianti Classico men også Rufina laver gode vine.

Såfremt Chianti vinen lagrer 3 år inden den frigives, må den kaldes Riserva. Disse vine er typisk dyrere, men ikke altid bedre.

Se vores afsnit om Toscana her.
 

Vinleksikon | Avanceret S�gning | Se Alle


Affiliate Program   |   Reklameinfo   |   Om VinForum

Copyright � 1997-2003 VINFORUM�   All rights reserved.
Kommentarer kan sendes til info@vinforum.dk.