Butik Nyheder VinFirmaer VinAuktion VinTesten Din Vink�lder
Blog Forum & Chat Vinens ABC Kalender VinForum Klub J�rgen M�nster om Vin
vin
vinensabc.gif

  ForsideVinens ABCVinleksikon

Vinens ABC

Vinleksikon
Vinproduktion
Druetyper
�rgange
Syv p�lidelige r�d
Opbevaring/lagring
Hvorn�r skal vinen drikkes?
Den rigtige temperatur
Mad og Vin
Hvordan opbygges en god vink�lder?
En Primeur 1999


Argentina
Australien
Chile
Frankrig
Italien
New Zealand
Spanien
�steuropa

 


VinForum Vinleksikon
A   B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M   N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y   Z  Æ  Ø  Ã…
Forrige N�ste
Tilbage til listen
Resultat 29 af 42
Rosé
Er normalt en vin fremstillet på røde (blå) druer, hvor skallen fjernes under gæringen for ikke at give for meget kraft og farve. En rosévin skal nydes afkølet og passer godt som aperitif eller til en let frokost. Rosévine kan også fremstilles ved at blande hvide vine med lidt rødvin for at få den rette farve, men disse vine er som regel ikke værd at gå efter.
Der produceres rosévine i de fleste vinlande og på mange forskellige rødvindruer.
 

Vinleksikon | Avanceret S�gning | Se Alle


Affiliate Program   |   Reklameinfo   |   Om VinForum

Copyright � 1997-2003 VINFORUM�   All rights reserved.
Kommentarer kan sendes til info@vinforum.dk.